Onderdelen

Moet er een onderdeel aan uw auto worden vervangen? Dan gebruiken wij bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel.

De prijs mag iets minder zijn, maar de kwaliteit niet. Remmen, luchtfilters, bougies. Het zijn zomaar een paar auto-onderdelen. De meeste autobezitters weten wel dat niet alle onderdelen in een auto gemaakt worden door die autofabrikant zelf. Onderhoud welke wij verrichten aan auto’s welke nog in de garantieperiode zitten, monteren wij de merk specifieke onderdelen. Dit doen wij om bij mogelijke garantiegevallen aantoonbaar aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie.

De kans is echter groot dat ook diezelfde fabrikant remmen, luchtfilters en bougies zonder vermelding van het merk worden gemaakt. En worden verpakt in een keurig neutraal doosje. Dan heten ze ineens geen merkonderdelen meer, maar huismerk onderdelen. Verschil in kwaliteit is er niet. De onderdelen voldoen exact aan de specificaties van de autofabrikant. Het enige verschil is de prijs. Die kan vele tientallen procenten lager liggen. En omdat we als onafhankelijke autobedrijven autorijden graag leuk willen houden voor u, hebben we een voorkeur voor die huismerk onderdelen!

Onderhoud welke wij verrichten aan auto’s welke nog in de garantieperiode zitten, hier monteren wij de merk specifieke onderdelen. Dit moeten wij doen om bij garantiegevallen aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie.

Onderdeel kapot?

Wij zorgen voor vervanging

Afspraak maken