MG 6277 1400x210-pix vervolgpaginas

Voorwaarden leden Actie Vako

Deze actie geldt voor Vako leden, ouders van jeugdleden en Vako vrijwilligers, hierna te noemen “Vakolid”.

Reparatie en onderhoud

Op elke werkplaatsfactuur met onderdelen en verrichte arbeid krijgt het Vakolid 10% korting.

5% van het factuurbedrag wordt teruggestort op de rekening van het Vakolid, of wordt direct op de factuur in mindering gebracht, indien het Vakolid dit voortijdig heeft aangegeven.

5% van het factuurbedrag wordt als sponsorbijdrage periodiek gestort op rekening van Vako. Dit zal per kwartaal geschieden.

Indien het Vakolid dit wenst kan ook het gehele kortingsbedrag (10%) ten gunste komen van Vako.

Hazenberg zal een copie factuur bewaren waarop vermeldt staat dat genoemde factuur meedoet met de actie, en welk sponsorkortingspercentage van toepassing is.

Brandstof

Op elke vertanking krijgt het Vakolid zelf punten. Hazenberg verdubbeld deze punten voor Vako. Dit houdt in: het Vakolid tankt bij Avia Hazenberg, geeft zijn spaarpas af en ontvangt hierop zijn eigen punten. Tevens geeft het Vakolid aan bij het afrekenen dat hij/zij Vakolid is en zal Avia Hazenberg de kassabon bewaren. Indien het Vakolid ´s avonds /´s nachts heeft getankt, kan de bijbehorende kassabon overdag in worden geleverd en worden bewaard. Periodiek worden alle liters bij elkaar opgeteld en worden de bijbehorende punten omgerekend in geld. Dit geld wordt als sponsorbijdrage gestort op rekening van Vako. Indien het Vakolid zelf geen spaarpas wenst, gaan deze spaarpunten automatisch naar Vako.

Alle bonnen en facturen zijn ter inzage en controle voor de penningmeester van Vako bij Hazenberg in te zien.

De looptijd van deze actie is gelijk aan de sponsorperiode overeengekomen tussen Vako en Hazenberg, vooralsnog 08-2013 t/m 07-2016.

logo vako
  • apk-reminder
  • kost-dat
  • bovag-autoverzekering
  • kost-dat