MG 6277 1400x210-pix vervolgpaginas

Geschiedenis

Autobedrijf Hazenberg bv is al sinds 1969 gevestigd in Vries, aan de Oude asserstraat. Begonnen als tectyleerbedrijf met tankstation werd de vraag om onderhoud te verrichten steeds groter. Uiteraard werd aan deze verzoeken voldaan. Schade werd in eigen beheer uitgevoerd, een tankstation was al vanaf het begin een peiler waarop de bedrijfsvoering was gericht.

In 1981 werd een nieuw pand geopend aan de Oude asserstraat 19, tegenover de huidige vestiging. Een ruime showroom met werkplaats, wasplaats en parkeerruimte was een welkome aanvulling. In de loop der jaren werden de diverse werkzaamheden uitgebreidt of juist uitbesteed. Schadeherstel is een specialisatie welke wij wel wel beheersen, maar niet meer uitvoeren. Wij regelen verder wel alles voor de klant. Ook een uitbreiding van werkzaamheden in 2002 was de pechhulp voor de diverse alarmcentrales. Dat wij hierin vooruitstrevend zijn blijkt wel dat wij steeds meer opdrachtgevers krijgen. In 2005 hebben we de vestiging Asserstraat 1 gekocht, wat meer "zicht" geeft op ons bedrijf. De verkoopauto's staan nu meer in het zicht en we hebben er extra werkplaatsruimte bij. In de loop van de tijd groeide het personeelsbestand tot 8 werknemers.

Daar wij openstaan voor opmerkingen vernemen wij graag van u wat onze sterke, maar ook zwakkere punten zijn. Dit zodat wij onze dienstverlening voor u verder kunnen perfectioneren. Klik op onderstaande link om een reactie te geven.

Hazenberg Geschiedenis
  • apk-reminder
  • kost-dat
  • bovag-autoverzekering
  • kost-dat