MG 6277 1400x210-pix vervolgpaginas

AUTOBEDRIJF

Autobedrijf Hazenberg BV heeft alles in huis op het gebied van mobiliteit. Wij kunnen u een zeer breed pakket van diensten aanbieden. Al meer dan 40 jaar zijn wij gevestigd in Vries. Wij zijn een universeel BOVAG autobedrijf, dat alle voorkomende werkzaamheden uitvoert.

Voor o.a. onderhoud, APK, schade en aircoservice, zowel aan personenauto's als aan bedrijfswagens, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn goed opgeleid, ervaren en zeer gemotiveerd en onderhouden alle merken. Onze deskundige vakspecialisten en onze uitgebreide technische apparatuur zijn altijd up-to-date. Wij hebben 3 auto-elektronica specialisten aan het werk. Tezamen met onze diagnosetesters is geen probleem te moeilijk. Een uitgebreide database met technische informatie bezitten we uiteraard ook.

Al onze 8 monteurs zijn 1e monteurs en bijna allemaal hebben ze de APK bevoegdheid. Mochten onze monteurs onverhoopt toch iets bijzonders vinden aan uw auto, zullen wij altijd van te voren met u overleggen. Zonder toestemming geen reparatie, zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hebt u vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Of anders een fiets? Halen en brengen? Het is aan u.........

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Wij zorgen ervoor dat uw auto snel en correct hersteld wordt en we nemen u de afwikkeling van de verzekering graag uit handen. Dit geldt uiteraard ook voor ruitschade.

Uw adres voor een nieuwe auto of occasion

Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto's. Auto's boven de
€ 4500,- worden altijd afgeleverd met BOVAG garantie.

Tevens voeren wij zoekopdrachten voor u uit om de gewenste auto te vinden. Uiteraard ruilen wij ook alle merken en type auto's in. Ons team streeft naar kwaliteit en service voor elke klant. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook

  • apk-reminder
  • kost-dat
  • bovag-autoverzekering
  • kost-dat