Onze top occasions

Wij hebben altijd een wisselende selectie occasions.

Zoekopdracht

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een auto zoekt welke wij op dit moment niet in voorraad hebben. Dit kan een nieuwe of een gebruikte auto zijn. U weet waarschijnlijk al wel welk merk, model of type dit moet zijn, maar u wilt de auto niet bij een ander kopen. Wij bieden u de mogelijkheid de verkoop via ons te laten lopen. Wij hebben de mogelijkheid om de auto reeds op voorhand te ‘scannen’. Dit biedt voor u als klant veel zekerheden.

Wij bemiddelen of wij regelen de gehele transactie voor u. Als u zelf ergens een auto heeft gezien en deze wilt laten controleren dan kunnen wij u een aankoopkeuring aanbieden.

Verkoopopdracht

U heeft een auto te verkopen. Ook dan kunnen wij bemiddelen in de verkoop. Zodoende heeft u geen mensen aan de deur of aan de telefoon, wij regelen alles. Verder bestaat ook de mogelijkheid dat wij de auto inkopen, zodat de transactie u direct de transactie heeft afgerond.

Ligier

Brommobiel JS50 L Elegance Sport DCI motor Nu 1e jaar gratis rijden *

€ 16.585,-

Microcar

Brommobiel M.GO SXI Highland DCI 1e jaar gratis rijden *

€ 14.090,-

Volkswagen Golf

Variant 1.2 TSI Comfortline BMT, Navi, PDC, clima, cruise, lmv

€ 12.450,-

Renault Mégane

Estate 1.2 TCe Zen Zeer compleet, 1700kg trekgewicht

€ 15.750,-

Audi 80

1.6 Nette auto, voor liefhebber, youngtimer

€ 1.495,-

Chevrolet Camaro

3.8 Convertible Geiger Europese uitvoering

€ 6.750,-

Volkswagen Touareg

Youngtimer 4.2 V8, super complete uitvoering, luchtvering 4 climazone(zeldzaam) dakrails xenon privacy glass trekhaak iPod aansluiting 2x dvdscherm hoofdsteun

€ 9.950,-

Peugeot 307

Break 2.0 HDi XS

€ 895,-